CREATIEF HERGEBRUIK

Het grootste deel van deze site gaat over duurzaamheid en daar hoort preventie van afval vanzelfsprekend bij. Maar omdat zaken nu eenmaal gemaakt worden om te verslijten en stuk te gaan, geef ik hier tips om gebroken zaken terug nieuw leven in te blazen en er een origineel en nuttig gebruiksvoorwerp (of kunstwerk) van te maken.

Weinig geeft me zoveel voldoening als iets redden van de afvalberg en er met mijn handen een creatie van toveren… Laat je inspireren door de foto’s (en met dank aan de makers van deze prachtige items die ik op internet vond)
stoel   ladekast   glasrek   lampenbanden   opbergdozen   palletmeubel   wiegstoelbuizenboekenrek

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s